Aksesuarlar 

her sayfada
21 - 40 adetten
  • Art 234

    Renk :  Mavi  Pembe  Kahverengi  Yeşil 

    Şık hayvan figürleri ve sağlıklı malzemeden üretilmiş bir emzik tutucudur. Havyan figürlerinin olması, aynı zamanda bebeğinizin ilgisini çeker. Zararlı madde içermeyen bağcık, emziğin düşmesini engeller.
  • Art 277

    Renk :  Mavi  Pembe  Gri 

    Emeklemeye ve yürümeye başlayan bebekler için tasarlanmıştır. Diz ve popo kısmındaki destekler sayesinde emeklerken dizleri, düştüğünde poposu acımaz. Özel kaydırmaz yüzeyi ile bebeğiniz emeklerken kaymaz. Standart boydur, elastik yapısı sayesinde 6-14 ay bebekler için uygun ebatlardadır.
  • Art 304

    Sevi Bebe Ter Bezi, hidrofil pamuktan yapılmıştır. Emici müslin kumaştır. Özel tasarımı sayesinde çocuğun sırtından kaymaz. 40 derecede elde veya çamaşır makinesinde yıkanabilir. Yeni doğan bebekten, 6 yaşa kadar kullanılabilir.
  • Art 688

    Renk :  Bordo  Lacivert 

    Bebekleri yürümeye alıştırma döneminde ebeveynlerin en büyük yardımcısıdır. Bebeğin ellerinden tutulmadığı için omuz çıkmalarının önüne geçilmiş olur. Bebeği bacak arasından ve belden kavrayan bu yardımcı sayesinde bebek güvenle sarılır. Bebeğin kolları boşta kaldığı için özgürce ve dengeli yürümeyi öğrenir. Elde veya makinede 40 derecede yıkanabilir.
  • Art 42

    Desen :  Flamingo  Balık  Sevimli Böcekler  Yıldız Yağmuru Pembe  Yıldız Yağmuru Mavi  Yıldız Yağmuru Gri 

    %100 Pamuk nefes alır müslin kumaştır.  Plastik halkalar ile kolay sökülür takılır. Muslin kumaştan yapılan puset örtüsünü bebeğiniz uyurken veya güneşten korunmak için kullanabilirsiniz
  • Art 43

    Desen :  Pembe Yıldız  Gri Yıldız  Uç Uç  Yaprak  Mermer  Çentik 

    Üst kısmı %100 pamuk, alt kısmı yüksek teknoloji ürünü olan 3D, esnek yapılı, gözenekli kumaştır ; bebeğin terlemesini önler ve konforlu bir taşıma sağlar. Birçok pusete uyacak şekilde tasarlanmıştır.DİKKAT !: Bebeği gözetimsiz olarak puset içinde bırakmayınız. Bebeğiniz pusetin içindeyken DAİMA kemerlerini bağlı tutunuz.
  • Art 45

    Renk :  Pembe  Gri 

    Dış kumaşı yüksek performanslı teknik kumaştan olan ayarlanabilir boyun koruyucu , cırt bantları ve üst kısmında bulunan bağcıkları sayesinde boyun koruyucu veya uyku yastığı olarak kullanılabilir.
  • Art 47

    Renk :  Pembe  Gri 

    Çocuğunuzun araba kemerinde veya oto koltuğu kemerinde konforlu uyumasını sağlar. Yastığın ergonomik şekli çocuklar hatta büyükler için konforlu bir uyku yastığıdır. Elyaf özel bir kumaş içindedir. Elyaflı yastık kolayca çıkarılıp dış kılıf elde veya makinede 40 derecede yıkanabilir.
  • Art 61

    Desen :  Mavi Yıldız  Pembe Yıldız  Gri Yıldız  Uç Uç  Tüy  Yaprak 

    Bir çok ana kucağına olacak şekilde tasarlanmış olan ana kucağı kılıfı %100 pamuk kumaştan yapılmıştır. Bu yeni üründe yeni doğan bebek için ana kucağı kılıfının iç kısmına seyyar bir bel desteği konmuştur.100% pamuk kılıf içine elyaf dolgular yerleştirilmiştir, yumuşak dokusuyla konforlu ve hijyenik bir taşıma sağlar. Lastikli yapısı ile birçok...
  • Art 32

    Desen :  Prenses  Akvaryum 

    Bebek arabası, oto koltuğu ve ana kucağında kullanılabilecek pratik bir tutucudur. Bebeğinizin biberonunu, diş kaşıyıcısını veya oyuncağını tutturarak yere düşmesi önlenir.
  • Art 62

    Renk :  Pembe  Gri 

    Cırtlı yapısı sayesinde bebeğin kafa büyüklüğüne göre ayarlanabilir. Darbe emici ve terletmez özel yüksek performanslı teknik kumaşı ile rahat bir kullanım sağlar.
  • ART 64

    Renk :  Sarı  Ekru  Gri 

    Henüz oturamayan bebeklere oturma yardımcısıdır. Bebek oturma minderinde bebekler dik oturur. Sağa –sola, öne –arkaya devrilmez. Yumuşak ve konforludur.
  • Art 685

    Renk :  Yeşil  Gri  Krem 

    %100 doğal kiraz çekirdeğinden oluşmaktadır. Pamuklu kumaştan yapılan bel bandı içerisine kiraz çekirdeği konularak tasarlanmıştır. Sağlıklıdır. Bebeklerde gaz sancısını ortadan kaldırır. Normal fırında veya mikrodalgada ısıtıldıktan sonra bebeğin beline takılarak kullanılır. Kiraz çekirdekleri ısıyı uzun süre muhafaza eder ve yavaşça dışarı vererek...
  • Art 686

    Renk :  Ekru  Yeşil  Gri 

    Bebeklerin gaz sancılarını yatıştırmak için ideal bir üründür. Patiğin içinde doğal kiraz çekirdekleri bulunur ve cırtlı bağlama kayışları ile bebeğin ayağına giydirilerek sabitlenir. Normal fırında veya mikrodalgada ısıtılarak kullanılır. Kiraz çekirdekleri ısıyı uzun süre muhafaza eder ve yavaşça dışarı vererek bebeğinizi rahatlatmaya yardımcı olur.
  • Art 687

    Renk :  Pembe  Sarı  Ekru  Kahverengi  Gri 

    Desen :  Tavşan Nakış  Ayıcık Nakış  Balina Nakış 

    Bebeklerin gaz sancılarını yatıştırmak için ideal bir üründür. Kiraz çekirdekleri ısıyı uzun süre muhafaza eder ve yavaşça dışarı vererek bebeğinizi rahatlatmaya yardımcı olur. İçerisinde doğal kiraz çekirdekleri bulunan minderi ısıtıp bebeğinizin karın ve ayakaltı bölgelerine koyarak gaz sancılarını yatıştırabilirsiniz. Kiraz çekirdekli minderi...
  • Art 316

    Desen :  Aslan  Ayıcık Desen  Korsan  Ceylan  Zürafa  Kuğu  Yeni Prenses 

    Sevi Bebe Pano Baskılı Müslin Anakucağı Örtüsü,%100 pamuktan üretilmiştir. Yüksek su emici özelliğe sahiptir. Yumuşak ve nefes aldıran özel dokusu sayesinde aşırı ısınmayı ve bebeğinizin bunalmasını önler. İlk yıkama sonrası mükemmel yumuşaklık kazanır ve bebek cildini tahriş etmez. Pano Baskı tekniği sayesinde rengarenk ve daha geniş desen...
  • Art 315

    Desen :  Aslan  Ayıcık Desen  Korsan  Ceylan  Zürafa  Kuğu  Yeni Prenses 

    Sevi Bebe Pano Baskılı Müslin Bebek Arabası Örtüsü, %100 pamuklu müslin kumaştan üretilmiştir. Yüksek su emici özelliktedir. Yumuşak ve nefes aldıran özel dokusu sayesinde aşırı ısınmayı ve bebeğinizin bunalmasını  önler. Plastik halkalar ile kolay sökülür takılır. Ürün, alt kısmında bulunan ağırlıklar sayesinde rüzgarda uçuşmaz. Pano baskı...
  • Art 245

     Doğum sonrası annenin giyebilmesi için özel olarak tasarlanmıştır.  Dayanıklı ve esnek yapısı sayesinde rahat kullanım sağlar.  Nefes alabilen kumaşı sayesinde teri ve kokuyu en aza indirir.
  • Art 207

    Çocukların oto koltuk ve puset kemerlerinden çıkmasını engeller. Oto koltuğu ve puset kemerlerini güvenli pozisyonda tutar. 38 mm kadar tüm kemerlere uygundur. Kemerli mama sandalyeleri için de kullanılır. Kolay takılır. Klipsi takmak veya çıkarmak için emniyet kemerini sökmeye gerek yoktur. Çabuk açılan toka sizin kolay şekilde takmak yada sökmenize...
  • Art 145

    Size :  1 No: 70x95 cm  2 No: 95x115 cm 

    • Yüksek kaliteli araba pencere güneşliği, fazla gelen güneşi engelleyerek bebeğiniz için gölge alan oluşturur.  • Güneşlik kullanılırken cam açıldığında, bebeğinizin sinekler ve böcekler tarafından rahatsız edilmeden, keyifli bir yolculuk geçirmesine yardımcı olur.  • Yıkanabilir araba pencere güneşliği, elastik yapısı sayesinde birçok araba camı için...
21 - 40 adetten