Aksesuarlar 

her sayfada
41 - 45 adetten
  • Art 377

    Desen :  Sevimli Hayvanlar  Masal Şatosu 

    Bebeklere sert zemin üstünde yumuşak, güvenli ve konforlu alan sağlar. Yer ile teması keser, böylelikle bebekler soğuktan korunur. Kenar kısmı içinden ipli olup 4 yandan ipler büzülebilir. Böylece oyun halısı aynı zamanda oyuncak torbası haline gelir ve dağınıklığı ortadan kaldırır. Taşıması kolay katlanılabilir ürün fazla yer kaplamaz.
  • Art 376

    Desen :  Tavşan Desen  Fil Desen 

    Yumuşak dokusuyla bebeğe rahat bir oyun alanı sağlar. Çok Fonksiyonlu Destekli Minder ayarlanabilir kaydırmaz emniyet kemeri özelliği ile güvenli duruş sağlar. Destek minderi halıya sabit değildir, isteğe bağlı sabitlenebilir. Oyuncak askısı mindere takılıp çıkartılabilir. Oyun halısı ve fermuarlı minder kılıfı makinada yıkanabilir.
  • Art 209

    Klipsli askıları sayesinde puset düzenleyici canta kolayca pusete sabitlenir. İki yanda çoğu biberon ve şişeyle uyumlu biberon tutucu bölmeler içerir. Geniş iç hazne bölmesi ve fermuarlı cep tasarımı eşyalarınızı toplu tutar. Tüm pusetlerle uyumludur.
  • Art 574

    Desen :  Galaksi  Bahar  Mavi Çiçek  kuğu desen 

    Hamilelik döneminde sırt ve karın bölgesini desteklemek için ideal bir üründür. Emzirme esnasında bebeğin doğru pozisyonda tutulmasına yardımcı olur. Ürün iki koldan birleştirilip, bebeğinizi uyku, oturma veya yuzustu pozisyonlarinda desteklemek için bebek minderi oluşturabilirsiniz. Yıkanabilir %100 pamuk dış kılıf, Mini polistiren boncuk iç dolguya...
  • Art 684

    Renk :  Ekru  Yeşil  Gri 

    Bebeklerin gaz sancılarını yatıştırmak için ideal bir üründür.Üründe kullanılan %100 doğal kiraz çekirdekli keseler, külotu bebeğe giydirdiğinizde yeni doğan bebeğinizin hem popo hem de karın bölgesini sıcak tutacak şekilde 2 yerde konumlanmaktadır.Kiraz çekirdekleri küçük boyutu içerisinde büyük miktarda doğal yağ içerir. Isıtılan kiraz...
41 - 45 adetten