Aksesuarlar 

her sayfada
1 - 20 adetten
  • Art 233

    Viskon(ağaç lifi), nonwoven ve pamuğun birleştiği, 10 defa yıkamaya dayanıklı, sıvı geçirmez bebek bezi kullanılmıştır. Bebeklere kolay giydirip çıkarmak için önden açılır tasarımlıdır. Bel ayarı geniş cırt bant ile kolay ayarlanabilir. 3-13 kg. 24 adet kullan at bez hediyelidir.
  • Art 232

    Beden :  1 (5-12 kg)  2 (13-20 kg)  3 (21-36 kg) 

    %100 Pamuk Ön tarafına dikilen ergonomik plastik yapı, yaralı bölgeyi korur. Konforlu bir uyku sağlar. Önden açılır olması pansumanı kolaylaştırır. Tuvalet sorununda yardımcıdır.No 1: 5-12 kg No 2: 13-20 kg No 3: 21-36 kg.
  • Art 231

    Beden :  1 (5-12 kg)  2 (13-20 kg)  3 (21-36 kg) 

    Dünya çocuklarına Sevi Bebe’nin kazandırdığı bir yenilik daha. %100 Pamuk Ön tarafına dikilen ergonomik plastik yapı, yaralı bölgeyi korur. Konforlu bir uyku sağlar.1 no: 5-12 kg 2 no: 13-20 kg 3 no: 21-36 kg.
  • Art 152

    Desen :  Kot  Mavi Yıldız  Pembe Yıldız  Gri Yıldız  Mermer 

    Seyahatlerde kullanıma uygun, pratik kumaş mama sandalyesi ile çocuğunuzun sizinle aynı masada yemek yemesini sağlayabilirsiniz. Her boy sandalyeye bağlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Hafiftir, ebeveyn çantasında taşınabilir ve kullanımı oldukça kolaydır. %100 pamuk kumaştır, yıkanabilir.DİKKAT! : Ürünü kullanırken bebeği asla yalnız ve...
  • Art 6273

    Renk :  Ekru  Gri 

    Bebeğin vücut yapısına göre şekillendirilmiştir. Bebeğinizin rahat edebileceği konforlu bir destek sağlar. Kullanışlı ve güvenli bir destek sağlar. Pamuklu kılıf. Standart ana kucaklarına uyar.
  • Art 500

    Desen :  Mavi Yıldız  Pembe Yıldız  Gri Yıldız 

    Bebeğinizin rahat edebileceği, konforlu bir destek sağlar. Bel desteğinde bulunan boncuk strafor sayesinde, bebeğin sırtının geldiği kısım bebeğin vücut yapısına göre şekillenir. Kullanışlı ve güvenli bir destek sağlar. % 100 Pamuk Dış Kumaş Boncuklu strafor ile sağlıklı.
  • Art 129

    Renk :  Mavi  Pembe  Gri 

    Alt ve üstteki kancalar bebeğin bacak kalınlığına göre ayrı ayrı ayarlanıp dizine sabitlenir. Özel kaydırmaz yüzeyi ile bebeğiniz emeklerken kaymaz. Ürünün yere değen yüzeyindeki ekstra destek sayesinde bebeğinizin dizleri acımaz. İnceltilmiş arka bölümü bebeğinizin bacak arkasını acıtmaz. Emekleyen bebeğin duruşuna göre ergonomik formdadır.
  • Art 191

    Renk :  Mavi  Pembe  Gri 

    Dizin yere geldiği kısım ekstra güçlendirilmiş ve yumuşatılmıştır. Dizin tahriş olmasını önlemektedir. Elde yada çamaşır makinesinde 40 derecede yıkayabilirsiniz.
  • Art 37

    Renk :  Turuncu  Kahverengi 

    Desen :  Tavşan Nakış  Ayıcık Nakış  Balina Nakış 

    İnceltilmiş arka kısım bebeğin boynunu incitmez ve ergonomik bir duruş sağlar. Yumuşak kadife dış kumaş, iç elyaf dolgusu ile konforlu bir seyahat sağlar. 40 derecede çamaşır makinesinde veya elde yıkanabilir.
  • Art 150

    Desen :  Kot  Gri Yıldız  Uç Uç  Tüy  Yaprak 

    %100 pamuk kumaş Konforlu ve hijyeniktir. Yumuşak boncuk elyaf dolgu Lastik bandı sayesinde birçok mama sandalyesine uyumludur.
  • Art 220

    Bebeğinizi haşerelerden korur. Birçok anakucağına uyacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Art 221

    Bebeğinizi haşerelerden korur. Birçok pusete uyacak şekilde tasarlanmıştır.Sivrisinekler ve diğer böcekler özellikle yaz günlerinde bebeğinizle yaptığınız açık hava etkinlikleri ve pikniklerde sizi rahatsız eder. Sevi BebeBebek Arabası Sinekliği, elastik kumaşı ile her boy bebek oto koltuğuna uyumludur ve bebeğinizi sivrisinek ve her türlü...
  • Art 224

    Her tip pusete sabitlenebilir. Filenin içindeki kumaş bebeğinizin minik eşyalarının yere düşmesini önler. Gerektiğinde el çantası olarak da kullanılabilir. Makinede ya da elde yıkayabilirsiniz.
  • Art 235

    Renk :  Mavi  Pembe  Turuncu 

    Desen :  Tavşan Nakış  Ayıcık Nakış  Balina Nakış 

    Her türlü oto koltuğu ve puset kemerine uyumludur. Yumuşak kadife kumaşı ve sevimli görüntüsü ile keyifli bir seyahat sağlarken emniyet kemerinin bebeği rahatsız etmesini önler.
  • Art 237

    Desen :  Mavi Yıldız  Pembe Yıldız  Gri Yıldız  Uç Uç  Tüy  Yaprak 

     %100 pamuk ve terletmeyen kumaştan yapılan Sevi Bebe Ana Kucağı Örtüsü ile bebeğiniz, rüzgâr, toz, güneş ve haşerelerden korunur. Lastikli yapısı ile her boy ana kucağına uyacak şekilde tasarlanmıştır. Önden açılabilen çıtçıtlı yapı bebeğinizi görebilmenizi sağlar. 40 derecede çamaşır makinesinde veya elde yıkanabilir.
  • Art 321

    Bebeğinizi yağmurdan ve rüzgârdan korur. Birçok pusete uyacak şekilde tasarlanmıştır. Fitalat İçermez. Havalandırma delikleri mevcuttur.
  • Art 322

    Fitalat İçermez Bebeğinizi yağmurdan ve rüzgârdan korur. Birçok ana kucağına uyacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Art 8376

    Desen :  Mavi Yıldız  Pembe Yıldız  Gri Yıldız  Uç Uç  Tüy  Yaprak 

    %100 pamuk dış kumaş ve boncuk elyaf dolgusu ile konforlu bir seyahat sağlar. Birçok puset ve oto koltuğu için uygundur. Arkasındaki lastik bant sayesinde birçok oto koltuğuna ve bebek arabasına kolaylıkla takılabilir.  Elde ve makinede yıkanabilir.
  • Art 120

    Renk :  Bordo  Lacivert 

    Bazı küçük çocuklar çok hareketli olur. Her an elinizden kurtulup araç yoluna atlayabilir veya kaşla göz arasında kaybolabilirler. Sevibebe Çocuk Güvenlik Kemeri ile bu sorun biter. Bu kemer ile çocuğunuz özgürce dolaşırken, kaçıp gözden uzaklaşmayacaktır.
  • Art 212

    Renk :  Beyaz  Mavi  Pembe  Ekru 

    Bel desteği, bebeği yanlış taşımaya karşı korur. Gaz sancısına karşı bebeğin bel kısmını sıcak tutar. Sevi Bebe Bel Koruyucu, bebeğin belini koruyacak, aynı zamanda bebeğin belini sıcak tutarak gaz sancısını da azaltacaktır.
1 - 20 adetten